Relaxt lunchen bij Gallery 3

Amsterdam West is mijn favoriete stadsdeel. Wellicht omdat ik er zelf al 6 jaar woon (naja op het randje van), maar ook om alle gezellige spots die als paddenstoelen uit de grond schieten. Fiets je van het Mercatorplein door de Jan Evertsen de Clerqstraat op tot aan de Bilderdijk kruising, dan kun je op elke hoek terecht. Maar ook als je de Bilderdijkstraat op loopt vind je veel fijne tentjes. Zoek jij een plek waar je zowel voor een kwebbel lunch met vrienden als een middagje typen achter je laptop terecht kan? Plof dan neer bij Gallery 3.

Wie, wat, waar?

Gallery 3
Adres: Bilderdijkstraat 175h, Amsterdam

Contact: 06 20387605

Prijs: €5,00 - €8,00

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van  10:00 -18:00

 

Bij binnenkomst voel ik mij meteen welkom. En dat is niet zo gek, want dit is precies wat de eigenaren van dit plekje willen uitstralen: een plek voor iedereen. Bij Gallery 3 kan je ontbijten, lunchen, koffie met zelf gebakken taart nemen of een borrel drinken. 

 

Een van de eigenaren staat zelf in de keuken en maakt alleen gebruik van verse, lokale en regionale producten. Zelf koos ik voor een broodje avocado en mijn vriendin voor brood met gebakken champignons. Salades met pompoen of american pancakes zijn ook te vinden op het menu. 

 

Dat we onverwachts van het huis nog een caramel zeezout taartje toe kregen, was voor mij een extra bevestiging dat de eigenaren van Gallery 3 er alles aan doen om je een goed gevoel te geven. 

 

Eet je je ontbijt of lunch liever thuis op? Geen probleem! Ook voor take away kun je hier terecht. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon