Happyhappyjoyjoy West


Dit restaurant stond al heel lang op mijn verlanglijstje en afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver! Samen met mijn vriendin Conny betrad ik de wondere wereld van het Aziatische eten bij Happyhappyjoyjoy.

Wie, wat, waar?

Happyhappyjoyjoy West

Adres: Bilderdijkstraat 158HS, Amsterdam

Contact: west@happyhappyjoyjoy.asia, +31(0)20 344 6433

Prijs: €4,- tot €11 per gerechtje

Openingstijden: zo t/m do: 12:00 t/m 22:30 uur

Vr & za: 12:00 t/m 23:00 uur

Happy & joy

Bij binnenkomst kijk je meteen je ogen uit. Hoewel het interieur in eerste instantie nogal druk oogt, vormt het toch een logisch geheel met elkaar. De open bar, de open keuken, alle gekke prints om je heen en de leuke paraplu's op het plafond maken dat je je echt even in een andere wereld begeeft.

Bediening

Onze gezellige ober (credits naar jou Tobias) kwam al snel naar ons tafeltje om het concept uit te leggen en te vertellen dat hij ons ging helpen deze avond. Als we maar iets van hem nodig hadden mochten we een gil geven. Nou, dat hebben deze prinsesjes geweten hoor.

Veggiefood

Conny had, zo slim als ze is, alle vegetarische gerechten op de kaart al op een rijtje gezet. Tobias raadde ons aan om 3 tot 4 gerechtjes per persoon te bestellen. Volgens hem kon dat best in één keer. We maakten een keuze voor de gerechtjes waarbij onze smaakpapillen het meest tot leven kwamen en bestelden alles dus tegelijk.

Het duurde niet lang voor de eerste gerechtjes bij ons op tafel verschenen. En toen nog meer. En oja, maak ook nog even plek voor dit gerechtje. Binnen no-time stonden al de zeven gerechten die wij hadden besteld op tafel en wisten we niet waar we moesten beginnen.

We gingen voor de komkommer-sesamsalade, edamame, mini loempia's met groenten, chai pao (een gestoomde bun), gado gado, de curry van groenten met pompoen en pad thai. Ja, dat is nogal wat he?

Alles was zo ongelooflijk lekker! Echt alsof we weer in Thailand zaten. Als je bij Happyhappyjoyjoy gaat eten moet je echt de komkommer-sesamsalade en de curry nemen. Dat waren echt mijn favorieten waar je me nog voor wakker mag maken. In de buns vond ik iets te weinig vulling zitten. Het was voornamelijk deeg, dus dat was jammer. Maar, al met al hebben we heeel veel, maar wel heel erg lekker gegeten.

En zoals Tobias al zei, we hoefden maar een gil te geven en hij kwam al aangerend om ons te bedienen. Topper!

What to tell a friend?

Bij Happyhappyjoyjoy heb je lekkere wijn, heel veel lekker eten en volop keuze tussen vega en niet-vega gerechten. Ultieme locatie dus om zelf lekker vega te kunnen eten, terwijl je non-vega vrienden ook kunnen genieten. De plek in Amsterdam-West om Azië op een vegetarische manier te beleven.

#happyhappyjoyjoy #aziatisch #amsterdam #amsterdamwest #diner #uiteteninamsterdam

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon