Bar Kauffmann Falafel

Falafel is mijn favoriete snack. Er wordt bier met de naam van mijn vriendje verkocht en het is nog geen 5 minuten fietsen vanaf ons paleis in de Bolo. Need i say more? Bar Kauffmann Falafel is de plek om lekker te snacken. Dus ga als de wiedeweerga op je fietsje erheen, dan snap je waarom.

Wie, wat, waar? Bar Kauffmann Falafel

Adres: Reinier Claeszenstraat 4b, Amsterdam

Contact: 020-846 1606

Prijs: broodjes voor €8,50 - €9,50

Openingstijden: Dinsdag t/m donderdag + zondag: 17:00-00:00

Vrijdag & zaterdag: 17:00-02:00

Falafel maar dan anders

Bij Kauffmann is de falafel knapperig en zijn de broodjes vers. En nog zo'n plus, ze hebben dolma's op de kaart! Om te beginnen snoepen wij dus eerst van deze gevulde wijnbladeren in combi met olijven gemarineerd in granaatappel.

Naast de broodjes en salades op de kaart is het mogelijk om je eigen pita samen te stellen. Maar wij kiezen voor snacks uit het menu. Mijn oog valt op de falafel met een chutney van groene chili, gegrilde paprika, tzatziki, augurk en kiemen (€8,50). Mijn gezelschap kiest voor een spannender gerecht, namelijk de falafel pizza (€9,50).

Om onze dorst te lessen kiezen wij 2 biertjes van de uitgebreide bierkaart, waarbij overigens staat aangegeven waar het bier vandaan komt, welke smaken het bevat en hoeveel procent alcohol erin zit, ook niet overbodig.

Falafel walhalla

Ja deze bar is voor mij zeker een falafel walhalla. De sfeer is warm, het eten simpel maar toch smakelijk, de prijs is naar behoren en het personeel erg vriendelijk. Reden genoeg om je vriendinnen, lover of familia mee te nemen voor het proeven van deze vegetarische snack waar je in mijn ogen onmogelijk niet van kunt houden!

.

#falafel #bierkaart #diner #snack #borrel

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon