Let's Meet(s)!

Op zoek naar een plekje waar je lekker rustig kan lunchen én kan genieten van vegan, suiker- of glutenvrij eten? Dan is The Meets in De Pijp in Amsterdam een aanrader. Geen zorgen vleesetende vrienden, ook jullie kunnen hier terecht. Want bij The Meets gaan ze voor 80% plantaardig en 20% dierlijke producten.

Wie, wat, waar? The Meets Adres: Cornelis Troostplein 3, Amsterdam

Contact: +31 6 15316734

Prijs ontbijt & lunch: tussen de €7,00 - €12,00 Diner €14,00 - €18,00

Openingstijden: Monday — Thursday: 11.00 — 22:00 Friday - Sunday: 09:30 - 22:00

Huiselijk gezellig

Bij The Meets kun je lekker op een bank met grote kussens hangend je broodje, slaatje, wrappie of taartje naar achteren gooien. Tegenover elkaar zitten vind ik altijd wat minder gezellig, dus dat mijn vriendinnetje naast mij neer kan ploffen is een plus. De eetlust is groot dus kiezen we voor een Dutch Weed Burger en een heerlijke groente wrap met citroen yoghurt mint saus.

De gerechtjes worden prachtig gepresenteerd en het smaakt erg goed. En waar is dit servies van?! Ik wil het! En ik gok Jolijn met haar verslaving ook...​​​​

Met beste vriendinnetjes deel je alles en eet je altijd te veel, althans dat doe ik met die van mij, dus nemen we ondanks dat we vol zitten toch nog een taartje toe. Na 10 minuten voor de vitrine met taarten te hebben gestaan kunnen we dan toch een keuze maken. Het wordt de raw chocolate peanut cake. Zonder toegevoegde suikers, want daar doen ze niet aan bij The Meets.

Dit taartje was als ik eerlijk ben, vrij heftig. De pinda saus eroverheen was voor mij iets te sterk. Hebben jullie het taartje dan laten staan? Natuurlijk niet! Maar de volgende keer ga ik voor de avocado limoen taart.

Meet up

Ben je in de Pijp, heb je zin in een burger, wrap, zoetigheid of gewoon een lekkere koffie? Stap dan eens binnen bij The Meets. Ook voor ontbijt en diner kun je hier terecht en ze bezorgen. Is dat even fijn?

#HotspotdePijp #Veganlunch #Vegetarischeten #Amsterdamhotspot

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon