Los Feliz Amsterdam

Heel veel kleur, Mexican food en cocktails (met heel veel rum), je vindt het bij Los Feliz op de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Bij binnenkomst denk ik meteen aan mijn tijd in Zuid - Amerika en krijg ik een vakantiegevoel. Komt u maar door met die nacho’s en guacamole!

Wie wat waar?

Los Feliz

Adres: Albert Cuypstraat 88, Amsterdam

Contact: 020 773 4905

Prijs: tussen de €6,- & €9,5 voor een bun of salade

Openingstijden: ma t/m za 10:00 - 16:00 & van 17:00 - 23:00

Op zondag van 10:00 - 16:00

One way trip to Mexico

Mijn verjaardag is inmiddels even geleden, maar mijn lieve collega -onee excuus mijn maatje ;)-Pim wilde mij nog trakteren op een etentje. Wel mag ik zelf kiezen waar. Want mijn wensenlijst aan restaurants is zoals hij weet, oneindig. Met hoog bovenaan Los Feliz.

De naam Los Feliz is afgeleid van de Mexicaanse wijk in Los Angeles. De koks hebben zich laten inspireren door deze wijk. En dat is niet alleen te zien aan het menu, maar ook aan de kleurrijke inrichting!

Bij binnenkomst galmt Ronnie Flex door de ruimte. Onze Guilty pleasure. Lekker dansen op mijn plekje dus.

Met een eerste blik op de menukaart denk je misschien niet meteen dat de keuze aan vegetarische en vegan gerechten groot is Maar laat je oog je niet bedriegen. Voor veel gerechten kan je namelijk kiezen of je vlees, vis, of vegetarisch wilt. Uiteraard ga ik voor het laatste. En mijn maatje doet met mij mee.

Cocktails, quesedillas en chimichangas

Om meteen goed te beginnen kozen we een Mexican Mule. Cheers mate. Mijn god wat zit hier veel alcohol in. Dat begint goed. Om te zorgen dat we niet meteen omvallen kiezen we de Guacamole met avocado, uitjes, chili, limoen en tortilla chips met Pan Ajillo. Dit knoflook brood!!!! Het water loopt weer in mijn mond als ik eraan denk.

Voor het hoofdgerecht deelden we quesedillas met veggies en de chimichangas, uiteraard ook in veggie stijl. Chimichangas zijn tortilla's met rode salsa, kaas, rijst

en bonen met pico de gallo, guacamole, room en salade.

Allemaal super lekker. We zaten zo vol! En als zelfs Pim geen toetje meer eet, dan is het menens.

What to tell a friend

Ga maar reserveren! Want Los Feliz is echt de plek voor vegetarisch Mexicaans jammie voedsel in Amsterdam. En vergeet die Mexican Mule niet. Daarbij draaien ze heerlijke hiphop en disco deuntjes. Perfect om je avond hier te beginnen dus om vervolgens de stad op stelten te zetten!

#LosFelizAmsterdam #Mexicaanseten #Mexicaansekeuken #Vegetarischehotspot

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon