Noodle with me


Alles smaakt beter in een bowl! En dat is niet gelogen. Want deze vega buddha bowl smaakt minstens zo goed als hij eruit ziet.

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 30 min

This is how we do it

Zet twee pannen met water op het vuur. Een voor de udon noodles en een voor de pompoen. Doe bij die van de noodles een blokje groentebouillon erbij. Dit geeft de noodles extra veel smaak.

Snijd ondertussen de schil van de pompoen af, haal de pitjes uit de binnenkant en hak deze in stukjes. Snijd vervolgens de radijsjes en bosui in plakjes, de avocado in reepjes en haal de wortel door een spirrelli of rasp deze in lange slierten.

Als het water kookt doe je de noodles in de pan en de pompoen in de andere. Kook beide 10 minuten. Afhankelijk van de grootte van de pompoen moet je deze wellicht wat langer koken. Wacht in ieder geval tot deze zacht is. Zijn de noodles en de pompoen klaar? Giet ze dan af in een vergiet en laat beide goed uitlekken

Stop vervolgens alles bij elkaar in een bowl, doe hier de sojaboontjes en de kiemen bij en breng de bowl op smaak met sesamolie, limoen, soyasaus en wat chilivlokken.


Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon