Ovenschotel met rozemarijn in de hoofdrol

 

Makkelijker kan het bijna niet: alle ingrediënten op een ovenschaal in de oven en je gerecht is klaar! Ideaal om de groenten die je nog in de koelkast hebt liggen op te maken. Dit is onze favoriete combi!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 min

Wachttijd: 30 min

 

Extra benodigdheden: ovenschaal of -plaat

 

This is how we do it

Verwarm de oven op 200 graden.

 

Was de krieltjes in hun schil en snijd ze door de helft.

 

Snijd de aubergine en puntparika's in stukjes.

 

Leg de groenten en krieltjes op de ovenplaat. De tenen knoflook kunnen er in zijn geheel bij. Strooi hier wat olijfolie, peper, zout en rozemarijn overheen en hussel het geheel goed door elkaar.

 

Zet de ovenplaat voor 30 minuten in de oven.

 

Snijd de cherrytomaatjes door de helft en hak de peterselie fijn. Wanneer je de ovenplaat uit de oven haalt strooi je de cherrytomaatjes en peterselie eroverheen. Vergeet niet de tenen knoflook er tussenuit te vissen!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon