Pluk de dag

In de 9 straatjes in Amsterdam vind je Pluk; een prachtig ingerichte lunchroom en winkel ineen. Een perfecte spot om tussen het slenteren langs de winkels door even te stoppen voor een broodje, kop koffie met zoetigheid of een vers sapje.

Wie, wat, waar?

Pluk Amsterdam

Adres: Reestraat 19, 1016 DM Amsterdam

Contact: 020-3637610

Prijs: lunch voor €6,50 - €12,50

Openingstijden: Maandag t/m zondag: 09:00-18:00  

                             

Ja bij Pluk ben je aan het juist adres voor een vegetarische lunch. Waar ik bij veel lunchtenten nog steeds erg ongelukkig word van de mogelijkheden aan vega voedsel, is de keuze bij Pluk Amsterdam groot. Mijn lieve mutti en ik genoten van een sandwich met spinazie, walnoten, vijgen, cranberry, komijnekaas, cherry tomaatjes en honing mosterd dressing (€7,50) plus van een sandwich met hummus, veldsla, gegrilde groenten, tapenade van zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas (€7,50). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Good to know: bij Pluk is het self service. Je bestelt je broodje, salade of sandwich plus drankje bij de bar beneden. Dat laatste kun je meteen meenemen naar je plek. Je gekozen maaltijd wordt naar je tafeltje boven gebracht. 

 

Met veel pijn en moeite heb ik de zoetigheden die naar mij lachten laten staan. Maar zoals je zelf ook op bovenstaande foto kunt zien, ben je hier ook voor een vers bananenbroodje, een stuk glutenvrije chocoladecake of worteltaart aan het goede adres. Wij komen dan ook zeker terug om deze te proeven!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon