Sir Hummus

Toen ik 7 jaar geleden (man man man wat word ik oud) met mijn vriendinnetje Jella naar Budapest ging, aten wij dagelijks bij de hummus bar. De hummus gekte in Nederland viel toen nog mee, dus wij waren al snel van mening dat het openen van een hummus bar in Nederland een top idee zou zijn. Uiteraard bij terugkomst hebben wij dit plan nooit voort gezet. Dus toen 3 jaar geleden Sir Hummus opende en een groot succes werd, moet ik bekennen dat ik toch even liep te balen. We balen niet te lang, want de hummus hier is echt om je vingers bij af te likken.

Wie wat waar?

Sir Hummus

Adres: Van der Helstplein 2, 1072 PH Amsterdam

Contact: 020 664 7055

Prijs: small hummus bowl: €6,75

Openingstijden: Dins t/m zat 12:00-20.00 en & zondag van 12:00-17:00

Only Hummus

Wie zegt geen fan te zijn van hummus is vast en zeker de kant en klare hummus gewend, want wat je bij Sir Hummus voorgeschoteld krijgt kan je onmogelijk niet lekker vinden. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je hier wel echt alleen voor die smakelijke kostje terecht.

Samen met mijn lieve Jara kom ik hier op zondag middag aan. De tent is bommetje vol, dus wel kunnen wel vast bestellen en dan even wachten op een plekje. Dit gaat gelukkig best snel, want honger hebben we. We kiezen voor 2 x de small hummus bowl. En geloof mij, dit is echt genoeg! Je krijgt hier 1 pita bij, salade en pickles. Die laatste zijn echt zo lekker. Ook kan je kiezen uit diverse toppings. We gaan voor een keer de tahina als topping en de pikante aubergine.

Tip: bestel een extra pita, want ééntje is echt niet genoeg om je hele bord met hummus leeg te maken! Naast heerlijke homemade hummus hebben ze ook heerlijke zelfgemaakte limonade en sapjes.

Thuis genieten van deze heerlijke hapjes? Je kan ook afhalen!

#sirhummusamsterdam #veganhotspotamsterdam #hummus

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon