Ubuntu Beach

Het Nederlandse strand mag er dan niet zo parelwit uit zien als op de Cariben, je kan er prima vertoeven. Weer of geen weer, ik kom er graag. En ook al is Zandvoort dan niet per se mijn favo place to be, voor strandtent Ubuntu Beach maak ik graag een uitzondering!

Wie, wat waar?

Ubuntu Beach

Adres: Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort

Contact: 023 855 0505

Prijs:

Openingstijden: Ma t/m zo: 09:00 - 22:00

Chillaxen met de voetjes in het zand

Zoals vast vele anderen met mij, vind ik het zo héérlijk om met mijn haren in de wind op het strand te hangen. Als er dan ook nog eens goed eten bij komt kijken, nou dan heb je mij natuurlijk. Een aantal jaren geleden ontdekte ik Beachclub Branding op Noordwijk, ik was verkocht. Wat bleek? De eigenaar zit ook op Zandvoort! Yes voor alle momenten dat ik geen auto kan lenen en het ov mij op mijn bestemming brengt, is Zandvoort toch een stukje dichterbij.

Het Ibiza/ Bali achtige sfeertje straalt er bij Ubuntu vanaf. Heerlijk. Hout, veel plantjes, schommels en iets te mooie mensen. De muziek is fijn en er hangt een relaxte vibe. Overigens soms iets te relaxed. Want als ik één minpuntje mag noemen van deze plek, dan vind ik dat de bediening wel iets vlotter mag zijn (Ik zou geen echte Hollander zijn als ik niks om over te zeuren had toch?).

De versnaperingen

Over het voedsel niks te klagen. Inmiddels heb ik hier meerdere keren geluncht en aardig wat avondmalen verslonden. De gerechten zijn een stuk origineler dan ik van de meeste strandtenten gewend ben en ze zijn goed op smaak. Daarbij is de koffie lekker. Toen ik hier vorige week was, kwam ik voor de lunch en genoten mijn vriendinnetje Claire en ik van heerlijk desembrood met Avocado en gepocheerd ei + brood met geitenkaas en perenchutney. Dat we nog honger hadden lag denk ik meer aan ons (mijn maag is echt oneindig) dus we bestelden nog een taartje met home Ice Tea toe. Braaf gedeeld, valt het toch nog mee.

What to tell a friend

Go go go! Voor de ultieme chillings op het strand is Ubuntu echt de juiste plek. Naar mijn mening zijn ze origineel qua stijl en onderscheiden ze zich met zowel de aankleding als het eten absoluut van de rest. Ik ben alleen niet de enige fan, dus als je van plan bent hier te gaan zitten, raad ik je aan even te reserveren!

Note: In het najaar als de strandtent weer afgebouwd wordt, is het meubilair te koop!


Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon